Inštalacije vodovoda in sanacija kopalnic


Voda je eden od nujnih življenjskih potrebščin, zato v našem podjetju dajemo posebno pozornost inštalaciji vodovodnega omrežja. Poleg pitja in priprave hrane vodo uporabljamo tudi za osebno higieno, pranje, čiščenje, zalivanje …. Prav zaradi mnogouporabnosti vode moramo zagotoviti njeno higiensko neoporečnost. Z inštalacijo vodovodnega omrežja preko našega podjetja tako zagotavljamo ohranitev kakovosti vode, zmanjšan vpliv sestavin v vodi na naprave in aparate ter tudi estetski izgled same inštalacije.

Zmontirana vodovodna inštalacija pa potrebuje tudi odvod vode - odtok. Za to vrsto inštalacije veljajo podobne zahteve kot za vodovodno napeljavo, le da je voda onesnažena in zato kemično in temperaturno vpliva na material odtočnega sistema. V našem podjetju zagotavljamo kakovosten in po standardih opredeljen način montiranja odtočne inštalacije.

Z inštalacijo vodovoda ponujamo tudi:
  • zagotavljanje kakovostne pitne vode in sicer z montažo različni filtrov, ki filtrirajo netopne delce kot pesek, delci rje in delci izločenega vodnega kamna in s tem preprečijo poškodbe na priključenih napravah - poškodbe tesnil, gibljivih delov armatur itd. Filtri se nameščajo na vstopu vode v hišo, pred števec porabe vode.
  • zagotavljanja stalnega tlaka v vodovodnem omrežju z montažo regulatorja tlaka, ki preprečuje puščanje vode na varnostnem ventilu, ter zmanjša šumnost izpustnih armatur in vodovodnih inštalacij.
Obvestilo – spletni piškotki!
Na naši spletni strani, uporabljamo piškotke (angl.:cookies), ki so namenjeni / zagotavljajo, da naša stran deluje optimalno, omogočajo lažjo uporabo naše spletne strani in evidentiranje obiskovalcev. V kolikor boste kliknili »Strinjam se«, boste sprejeli / namestili vse piškotke.
Ne strinjam se