Aktualno

Operacija LASANTE Goričko!


Operacijo sofinancira Republika Slovenija in Evropska unija
iz Evropskega sklada za regionalni razvoj

PARTNERJI OPERACIJE:

  • Občina Grad
  • Lokalna energetska ...

Obiščite nas na Pomladnem sejumu 2015 v Gornji Radgoni!

Med 26. in 29. marcem 2015 nas lahko obiščete v Gornji Radgoni na Pomladnem sejum - gradbeništva, energetike, komunale in obrti

Najdete nas v ...

Vidimo se na Pomladnem sejmu 2013 v Gornji Radgovni!

Že četrto leto zapored bomo prisotni na mednarodnem Pomladnem sejmu GRADBENIŠTVA, ENERGETIKE, KOMUNALE IN OBRTI v Gornji Radgoni v letu 2013 kot ...

Aktualno

<< < 1 2 > >>
 

Srečno 2011!

Podjetje Inštalaterstvo energetskih naprav, Dušan Prejac s.p. se zahvaljuje vsem svojim zvestim ter novim strankam za njihovo zaupanje ter vsem skupaj želi lepo in uspešno leto 2011!
 
 

Subvencije EKO SKLADA za leto 2010 odprte!

Eko sklad je za leto 2010 objavil Javni poziv za nepovratne finančne spodbude občanom za naložbe rabe obnovljivih virov energije in večje energijske učinkovitosti stanovanjskih stavb, izvedene v času od dne 9. 10. 2009 do 21. 5. 2010 -3SUB-OB10

Besedilo razpisa in vloga
 
ter 
Javni poziv za nepovratne finančne spodbude občanom za nove naložbe rabe obnovljivih virov energije in večje energijske učinkovitosti stanovanjskih stavb 4SUB-OB10

Besedilo razpisa in vloga
 
Seznam ustreznih kurilnih naprav na biomaso
 
 

Najdete nas na 23. SEJMU MEGRA v Gornji Radgoni

Podjetje Inštalaterstvo energetskih naprav, Dušan Prejac s.p. bo prisotno na 23. mednarodnem sejem gradbeništva in gradbenih materialov MEGRA v Gornji Radgoni.


Termin sejma: 23. - 27. marec 2010, Gornja Radgona

Najdete nas v HALI C3 na razstavnem prostoru 308

Načrt HALE C3

 
 

Subvencije Eko sklada za leto 2010 predvidoma aprila!

Tudi v letu 2010 bo Ekosklad finančno spodbudil naložbe v energijsko učinkovito gradnjo. Poleg kreditov z ugodno obrestno mero za okoljske naložbe občanov in pravnih oseb, bodo tudi letos na voljo nepovratne finančne spodbude občanom za rabo obnovljivih virov energije (OVE) in večjo energetsko učinkovitost stanovanjskih stavb predvidoma meseca aprila.
 
 

Najdete nas na 42. MEDNARODNEM OBRTNEM SEJMU V CELJU!

Podjetje Inštalaterstvo energetskih naprav, Dušan Prejac s.p. bo pristotno na 42. Mednarodnem obrtnem sejmu v Celju. Sejem se bo odvijal od 9. do 16. septembra! Prisotni bomo vsak dan od 9.00 do 19.00 ure. Najdete nas lahko v hali H10!

Za posle sklenjene z našim podjetjem na sejmu vam ponujamo 5% popust!

Veselimo se vašega obiska!

Več informacij o samem sejmu na sledeči povezavi - MOS!
 
 
 

Subvencije za vgradnjo solarnih ogrevalnih sistemov in vgradnjo kurilne naprave za centralno ogrevanje na lesno biomaso - TRENUTNO ZAPRTO

Trenutno je pri Eko Skladu odprt Javni razpis za nepovratne finančne spodbude občanom za rabo obnovljivih virov energije in večjo energijsko učinkovitost stanovanjskih stavb - 1SUB-OB08. Preko tega razpisa si lahko pridobite subvencijo za Namen A - Vgradnja solarnih ogrevalnih sistemov ter po novem tudi ločeno za Namen D - Vgradnja kurilne naprave za centralno ogrevanje na lesno biomaso v eno, dvo ali večstanovanjski stavbi. Imamo dobre izkušnje pri pridobivanju teh omenjenih subvencij in našim strankam tudi pomagamo pri izpolnjevanju vloge! Lahko se pohvalimo, da večina naših strank omenjeno subvencijo tudi pridobi.

Preko spodnje povezave si lahko pogledate navodila za izpolnjevanje vloge!

Namen A - Vgradnja solarnih ogrevalnih sistemov
Namen D - Vgradnja kurilne naprave za centralno ogrevanje na lesno biomaso v eno, dvo ali večstanovanjski stavbi

Več informacij pa na www.ekosklad.si ali na telefonsko številko 01/241 48 32.
 
 
Vir:www.seltron.si

ENKRATNA PRILOŽNOST ZA KUPCE SOLARNIH SISTEMOV

V podjetju Seltron so se odločili, da bodo prispevali svoj delež k pospeševanju uporabe obnovljivih virov energije.

Pri nakupu solarnih sistemov za segrevanje sanitarne vode vam ponujajo subvencijo za:

o SOLO CLASIC - 110 € za vsak sončni kolektor, ki ga sistem vsebuje;

o SOLO VAC, vam podarjamo 150 € za vsak sončni kolektor, ki ga sistem vsebuje;

o SOLO PLUS, vam podarjamo 200 € za vsak sončni kolektor, ki ga sistem vsebuje.

To pa še ni vse. Kupcem pomagajo pri pridobitvi državne subvencije. Obe subvenciji bosta v solarnem sistemu SOLO CLASIC popolnoma pokrili strošek sončnih kolektorjev, SOLO VAC in SOLO PLUS pa bo subvencija pokrila stroške sončnih kolektorjev v višini 70%. Te izredne ugodnosti bo deležno prvih 300 kupcev SOLO solarnih sistemov SELTRON.


Za pridobitev te subvencije boste potrebovali predračun predvidene investicije v solarne naprave. Tega vam lahko zagotovimo mi! Še več! Smo poslovni partner podjetja SELTRON, zato vam lahko pomagamo pri pridobitvi subvencije in vam sistem SOLO tudi zmontiramo!

Več na www.seltron.si

 
 
Subvencioniranje vgradnje solarnih naprav!
Trenutno se lahko prijavite na Javni razpis za nepovratne finančne spodbude občanom za rabo obnovljivih virov energije in večjo energijsko učinkovitost stanovanjskih stavb - 1SUB-OB08. Tako si lahko pridobite subvencijo za vgradnjo solarnih naprav! Za to potrebujete predračun, katerega vam lahko zagotovimo mi! Več informacij in samo razpisno dokumentacijo lahko dobite na spodnji povezavi.

Več informacij o samem razpisu pa lahko dobite na www.ekosklad.si.

Razpisna dokumentacija - namen A
 
 
 
<< < 1 2 > >>

 

Obvestilo – spletni piškotki!
Na naši spletni strani, uporabljamo piškotke (angl.:cookies), ki so namenjeni / zagotavljajo, da naša stran deluje optimalno, omogočajo lažjo uporabo naše spletne strani in evidentiranje obiskovalcev. V kolikor boste kliknili »Strinjam se«, boste sprejeli / namestili vse piškotke.
Ne strinjam se